Lucia Improfest

Katariin Raska and Christian Meaas Svendsen
Barriärorkestern – Ann Rosén, Lise-Lotte Norelius & Anna Lindal.
DJ Oskar Hallberg, Kristian Nihlén, ljus

Varmt välkomna på en Improvisationsfest i lusseskrud. Vi bjuder förutom på lussebullar och glögg på fantastisk ljuskonst, en DJ utav Guds nåde samt två band med storheter från både Estland, Norge och Sverige.

Måndagen den 13:e december
in-discourse Studio, lokstallarna, Kirseberg
Södra Bulltoftavägen 51G, Malmö

Dörrarna öppnas kl 18.00. På scen 19:00

18.00 DJ Oskar Hallberg. Guldkorn, interlude, härifrån till evigheten.
19.00 Barriärorkestern – Ann Rosén, Lise-Lotte Norelius & Anna Lindal.
20.00 Katariin Raska & Christian Meaas Svendsen.

Katariin Raska and Christian Meaas Svendsen
Denna unika duo kommer att bjuda oss på en abstrakt blandning av primal, experimentell, organisk, tidlös, improviserad och folkinspirerad musik. Soniska lager vecklas ut och överlappas i långa bågar.  Det vertikala är alltid närvarande i det horisontella och vice versa. 

Katariin Raska, Estländsk säckpipa, saxofon och mungiga.
Christian Meaas Svendsen, kontrabas.

Barriärorkestern
Ljus, blyerts, strängar och elektronik.
Barriärorkestern med Ann Rosén, Lise-Lotte Norelius och Anna Lindal bjuder på en fantastisk konsert där gränser suddas ut. Ljus strängar, elektroner och grafit vävs samman till fantasieggande musik fylld av konstnärskap och upptäckarglädje. Med sin mångåriga erfarenhet från olika genrer, bjuder denna sällsynt kompetenta trio på en luciaafton ni sent ska glömma.

Anna Lindal, violin.
Lise-Lotte Norelius, elektronik.
Ann Rosén, elektronik.

DJ Oskar Hallberg

Kristian Nihlén, ljus.

Inträde 80kr, Student/Pensionär/Under 18/arbetslös & dylikt 50kr


Katariin Raska, Estland. Undervisar i folkmusik på Estonian Academy of Music and Theatre och är aktiv i flera olika folkmusikgrupper i Estland.

Christian Meaas Svendsen, Norge. Känd från band som Paal Nilssen-Love Large Unit, Mopti and Duplex. Han leder bander Nakama och är manager för Nakama Records.

Anna Lindal har tidigare verkat som konsertmästare och professor och frilansar nu som violinist inom experimentell musik, fri improvisation och samtida musik.

Lise-Lotte Norelius, komponist och musiker baserad i Stockholm, arbetar med elektroakusitisk musik, live elektronik och slagverk

Ann Rosén, kompositör, musiker och konstnär. ​​Vid denna konsert med Barriärorkestern använder hon blyertsens ledande egenskaper för att med hjälp av datorer skapa ljud i stunden, medan hon ritar.

DJ Oskar Hallberg

Kristian Nihlén. Analoga ljusprojektioner.