Fria Konserter i det Fria 2 – Builder / Dyrnes / Crozzoli / Goodwin

Tisdagen den 6 juli 2021 kl. 18 & 19
Slottsparkenparken, Malmö.
Nära lördagsplan, gräsplätten med staty, mellan Kung Oscars Väg & Stora Dammen – Google Maps

Builder/Dyrnes/Crozzoli/Goodwin kommer att presentera två set av improviserad musik, inspirerat av det Australiensiska landskapet: fågelsång, vilda djur, den ylande vinden i den karga bushen – soldränkta vidder, där röd jord virvlar runt dina fötter för varje steg du tar.

De som kommer ge oss denna musikaliska tolkning av det australiensiska landskapet är:
Calum Builder (AU), Altsaxofon
Oda Dyrnes (NO), Cello
Miguel Crozzoli (AR), Tenorsaxofon
Carolyn Goodwin (IE), Basklarinett.

Ni är varmt välkomna att komma och sitta och fördjupa er av detta unika soniska landskap bland Kungsparkens träd och buskar.

Builder/Dyrnes/Crozzoli/Goodwin är en del av satsningen “Fria Konserter i det Fria”, där FrimSyd under Sommaren 2021 kommer att presentera ett antal gratis utomhuskonserter med fri improviserad musik i Malmö. Tanken är att frångå den traditionella statiska konsert-situationen med artister som spelar för en sittande publik och istället vara mer lik situationen för gatumusiker.