Skapa – elak musik!

Skapa elak musik med Malmö Kulturskolas Improvisationsverkstad!

Den 17:e Juni mellan kl 13:00-16:00 och den 18:e Juni mellan kl 10:00-13:00. Varmt välkomna! 

För alla barn och ungdomar mellan 8–19 år. Ta chansen och var med och skapa improviserad musik tillsammans med andra barn och vuxna proffsmusiker. Ta med ditt instrument eller kom utan och ta hjälp av våra instruktörer i improvisationsverkstaden. Och du som aldrig har hållit i ett instrument är lika välkommen som du du som har spelat länge.

För alla barn och ungdomar mellan 8–19 år. Ta chansen och var med och skapa improviserad musik tillsammans med andra barn och vuxna proffsmusiker. Ta med ditt instrument eller kom utan och ta hjälp av våra instruktörer i improvisationsverkstaden. Och du som aldrig har hållit i ett instrument är lika välkommen som du du som har spelat länge.

Varje timme erbjuds en workshop och därefter en konsert baserad på workshopen. Scenen rymmer max åtta deltagare per tillfälle. Det är Drop-in som gäller.

Plats: Jaktpaviljongen i Folkets Park, Malmö

Instruktörer:
Zoe Efstathiou – Diverse saker som låter
Johannes Nästesjö – stråk och diverse
Jakob Riis – bleckblås och diverse

Besökare i alla åldrar är välkomna att komma och lyssna på workshop och konserter.