Dalibert – Vicente-Sandoval – Lindgren

Frim/Syd presenterar en dag med experimentell musik från Frankrike och Göteborg

Lördagen den 16 juni
Inter Arts Center, Röda Rummet
Bergsgatan 29, Malmö

Entré 100 kr

Kod till dörr och hiss: 7359 


16:30. Melaine DalibertSkärmavbild 2018-06-10 kl. 10.55.49

Pianisten och kompositören Melaine Dalibert fick ett internationellt genombrott med skivan Ressac (Another Timbre, 2017). Inspelningen visar Daliberts vackra algoritmiska kompositioner – som rör sig i en glacial takt genom en stram, men fascinerande, värld av fördröjda tonesekvenser. I Malmö kommer Dalibert att ge en timslång konsert med sina senaste verk. en sällsynt chans att uppleva en mycket speciell musikalisk vision in situ.
https://www.youtube.com/watch?v=BH0JkE7yASw

 

18:00. Paus *

 

19:45. Dafne Vicente-SandovalDafne Vicente-Sandoval

Fagottisten Dafne Vicente-Sandoval är ett framstående namn inom fransk elektroakustisk improvisation. Hennes återhållsamma spel har hörts i samarbete med Klaus Filip och Pascal Battus, men hon är också en välrenommerad interpret av samtida musik. I det senare sammanhanget har hon till exempel uppfört stycken av Jakob Ullman och Tashi Wada. I Malmö spelar Vicente-Sandoval ett improviserad soloset på förstärkt fagott.
https://soundcloud.com/dafnesandoval

 

20:45. Felicia LindgrenDalibert-Sandoval-Lindgren_v3_html_6ef82f2abeebac5c

Felicia Lindgren har etablerad sig som en stark kraft inom svensk kassettkultur, och ger nya perspektiv på den genre vi känner som ”harsh noise”. Tillsammans med Forever United-etiketten i Göteborg har hon på ett övertygande sätt gett sin tolkning av rå industriell musik genom en serie svårthittade kassetter Men lyckligtvis spelar hon också live!

 

* Under pausen rekommenderar vi dig att uppleva performancen ”The Dissapearance and Return of a Beloved” i Svarta Rummet kl 18.00 och 19.00.
Inträde är gratis för detta, men förbokning krävs: thedissapearance@gmail.org
http://sonicescape.net/_/2018/06/16-17/

 

affisch_web_crop