Skapa elak Musik

För alla barn mellan 7-14 år.

Söndagen den 18 mars, kl 14:00-17:00
Poeten på hörnet
Södra förstadsgatan 65 B, Malmö

Workshop kl 14:00-15:30 – gratis deltagande
Konsert kl 16:00-17:00 – gratis inträde

Begränsat antal platser, anmäl dig idag till elakmusik@gmail.com

Är du mellan 7-14 år gammal och nyfiken på att testa på att lära dig att skapa musik i stunden tillsammans med några av Sveriges mest erfarna Improvisationsmusiker? Passa då på att komma på workshopen “Skapa elak musik” Söndagen den 18 Mars.

En workshop kommer att hållas mellan kl 14-15:30 och resultatet av det som vi kommer att lära oss utmynnar i en konsert kl 16:00. Din familj, dina vänner och alla nyfikna förbipasserande är givetvis varmt välkomna till konserten!

Ni kommer att träffa och få jobba tillsammans med:
Emeli Ek – slagverk
Herman Müntzing – alternativa ljudgivare
Jakob Riis – bleckblås
Johannes Nästesjö – stråk
Karin Johansson – ackordeon

Workshopen och konserten kommer att hållas på Poeten på hörnet – ett litterärt allrum som startade i januari 2012. Där ordnar de och gästande arrangörer allt från författarframträdanden och berättarkvällar till poetry slam, musik och skrivarverkstäder.

Detta är ett unikt och modigt projekt där barn med eller utan musikaliska förkunskaper kommer att få möjlighet att ge improviserade konserter tillsammans med några av Sveriges mest erfarna Improvisationsmusiker.

Mer info: sonicescape.net/elakmusik

Med stöd ifrån Ny(a)modigheter

nyamodigheter-logga

 

 

Projektplats FRIM/SYD är ett forum för föreningens och dess medlemmars egna konstnärliga verksamhet och utveckling. Här presenteras de evenemang och konstnärliga samarbeten som står utanför föreningens ordinarie kurerade program – spontana möten, idéer och uttryck av och med medlemsbaserade akter eller projekt som verkar för desamma.