Tigers Mind

Fredagen den 2 december, kl 19:30 tm2-50
Karavan, Bokgatan 18, Malmö
Inträde: 50,- kr.

Tigers Mind (DK/NO) spelar improviserad musik som sträcker sig från det tysta, eleganta och inåtvända till okontrollerade primalskrik. De är intresserade av ritualer, borduner och 60-talets performance konst. Dialektiken mellan motsatser såsom kontrollerad/okontrollerad, primitiv/modern, artifciell/naturlig, är en hörnsten i gruppens strategi och uttryck.

Tigers Mind har turnerat över hela Europa och Japan sedan 2012, och har samarbetat med Mattin, Toshi Nakamura och Margareth Unknown. Deras första fulllängds album Paradiso Pudding Mix släpps på etiketten JVTLAND i december 2016.

Danielle Dahl, saxofon
Niklas Adam, mixerbord
Thomas Eiler, trummor

tigersmind.oddodd.org

Picknickkonsert. Ta med sig egen mat och dryck!