Küchen/Berthling/Noble Trio & Bomb

Lördagen den 31 oktober kl 19.00.
Inter Arts Center, Bergsgatan 29, Malmö
Inträde 50 kronor

Küchen 31:10I slaktmånadens sista skälvande timmar bjuder Projektplats FRIM/SYD upp till fest.
Det blir stökigt och bökigt, fritt och friskt. Och möjligen vackert.
Steve Noble, engelsk trumslagare känd från Rip, Rig & Panic, samarbeten med Derek Bailey, Peter Brötzmann, John Edwards och Alan Wilkinson m.fl möter Martin Küchen – saxar och Johan Berthling, kontrabas. Med sin nya skiva “Night in Europe” skiva i bagaget, utgiven på NoBusiness Records, finns det mycket att se fram emot för alla hungriga öron och skivhyllor.

Samma kväll inleder malmöbaserade trion BOMB sin höstturné på hemmaplan innan avfärd mot Slovenien.BOMB 31:10 Ola Paulson –  sax, Anders Lindsjö – elbas, Anders Uddeskog – trummor. Hårt, mjukt och mittemellan från smutsiga södern.

Konserten presenteras i samarbete med Musik i Syd.