DUOT + Karin Johansson / Finn Loxbo duo

23 mars, kl 19:30
Inter Arts Center (Röda rummet, 4 vån)
Bergsgatan 29, Malmö
50 kr inträde

Karin Johansson / Finn Loxbo duo Johansson Loxbo Duo
Ljud av preparerade strängar från piano och stålsträngad akustisk gitarr möts och blandas till oigenkännlighet med inslag av elektronik, dragspel och små odefinierbara objekt. Improvisationer i djupt skiftande klangmiljöer, musik i mellanrummen. Finn spelar även i band som Doglife och Strändernas Svall, och gör ofta solokonserter. Karin Johansson spelar bl a med nystartade Atomic Peace och skriver musik för teater/ dansscenen.

Karin Johansson – piano, dragspel, mm.
Finn Loxbo – gitarr, elektronik, mm.

http://vimeo.com/karinjohansson


DUOTDUOT

Efter fem år tillsammans har Albert och Ramon nått en musikalisk telepati som inte vore möjlig att nå på något annat sätt. Den ene vet vad den andre tänker. Och det syns. Deras musik är fri, levande och fysiskt intensiv, men även sofistikerad och bräcklig. Med trumset och saxofon ruskar de om med sin fria musik där deras självklara attityd till improvisation lyser med sin intensitet.

Albert Cirera – saxofon
Ramon Prats – trumset

http://www.repetidordisc.com/ing/bandas.php?id=18#video