Jørgen Teller Solo: Muld Raga

Onsdagen den 14 januari kl 19MULD RAGA
Antikvanti, Hantverkaregatan 20, Malmö.
Inträde: 50 kr

MULD RAGA
Jørgen Teller spelar LE BASTARD – en Höfner 173 elektrisk gitarr med 2 bassträngar och 3 gitarrsträngar i skiftande stämning. En särskild del av arbetet med den gitarren har inspirerats av koncepten med den indiska ragan.

En intim konsert på ett av Malmös finaste antikvariat, Antikvanti på St Knuts Torg.

Jørgen Teller har en lång karriär som elektrisk gitarrist, sångare, elektroniska musiker och artist. Han har släppt flera skivor solo och med Jørgen Teller & The Empty Stairs. Han har samarbetat med många danska och internationella aktörer som Rhys Chatham, Fast Forward, David (Pere Ubu) Thomas & foreigners, Kol Hook (w Ron Schneiderman (Sunburned)), Jean-Francois Pauvros, Sofia Härdig, Otomo Yoshihide , Kasper Toeplitz, Peter Ole Jørgens, Jakob Draminsky, Kim Cascone, Lazara Rosell Albear, Bruno Ferro Xavier da Silva bland flera…

http://www.jorgenteller.dk/