Nästesjö/Küchen/Trilla Trio

vasco-pulpoTorsdag 20 november kl. 19:30.
Poeten på Hörnet, Södra Förstagatan 65, Malmö.
Gratis inträde.

Premiär! Nästesjö/Küchen/Trilla Trio är en spillrans ny trio från Malmö/Lund/Barcelona. Inom Improvisationsmusiken har de tre musikerna sedan ett flertal år turnerat flitigt runtomkring i större delen av världen och tillsammans har de släppt runt 80 skivor. Bandmedlemmarna har tidigare spelat tillsammans i en rad olika konstellationer men detta är första gången som de möts som en trio. Missa inte!

Vasco Trilla – trumset/slagverk
Johannes Nästesjö – kontrabas
Martin Küchen – saxofon

Trumslagaren/slagverkaren Vasco Trilla (Barcelona) har med sin fantasifulla och ickekonventionella spelstil under de senaste åren turnerat flitigt över hela Europa samt även till länder som Indonesien, Brasilien och avlägsna Ryska provinser i Sibirien. Han har släppt över 20 skivor och spelat med bland andra: October Equus, Yedo Gibson, Rafal Mazur, Marshall Allen, Kaolakao, Cobla Sant Jordi, Nuno Rebelo och Pablo Rega.

Kontrabassisten Johannes Nästesjö (b.1980) har under de senaste åren turnérat flitigt i ett antal länder i Europa samt Vietnam, Gambia, Mali och USA. Han har medverkat på över 20 skivor spelat med bland andra Tom Chant, Agustí Fernández, Joe Morris, Ramon Lopez, Marco Mesquida, Ramon Prats och Liba Villavecchia.

Saxofonisten/kompsitören Martin Küchen (b.1966) är med sina över 30 skivsläpp och otaliga turnéer en av de ledande Impromusikerna i Sverige av idag.

http://vascotrilla.com/
http://nastesjo.com/
http://martinkuchen.com/
http://poetenpahornet.se/