Trio Switzerland

Trio Switzerland, Lördag 15 mars kl 19 @ do-store, Ahlmansgatan 3, Malmö

Sofia Härdig – Röst, Gitarr
John Essing (bob hund) – Gitarr
Guy Bartell (bronnt industries Kapital) (GB) -processerad gong)

Trio Switzerland startade sin karriär i New York där de skrämde slag på och fascinerade New York publiken. Blev bokade för extra spelningar och var med i New York TV. Spelade i en gammal Brand station uppe bland takåsarna. Minst sagt en omtumlande band start… Hemma i Sverige blev de flitigt bokade och var bland annat på RANK turné och skrämde åter igen slag på alternativt älskades av publik samt fick recensioner som hävdade att det lät som om de rev slussen påverkade av droger. Något av de finaste man kunde säga om deras musik ansåg de.

I denna återuppståndna upplaga av gruppen ser vi som vanligt John Essing (bob hund)- gitarr och Sofia härdig Röst, gitarr, samt en ny för kvällen medlem Guy Bartell (Bronnt Industries Kapital) (GB)- processerad gong.