Musikalskt guld på Kin i Östra Vemmerlöv

Frim/syd tipsar. Olof Bright i samarbete med Kin Bageri presenterar:

RAYMOND STRID & MATS GUSTAFFSON
SOFIA HÄRDIG
SOFIA JERNBERG & LENE GRENAGER

ONSDAGEN DEN 26 MAJ KLOCKAN 18.30. ENTRÉ INKLUSIVE MAT 75 KRONOR. Föranmälan !

LOKAL: KIN BAGERI ÖSTRA VEMMERLÖV.www.kinbageri.blogspot.com

I gamla bränneriet i Östra Vemmerlöv nära Gärsnäs, en bit från Simrishamn, finns ett underbart surdegsbageri och servering i helt unika lokaler. Den 26 maj arrangerar Olof Bright i samarbete med KIN en konsert. Samtidigt ställer Ella Hargne ut.

SOFIA HÄRDIG har onekligen en av landets största rockröster. Hon använder den som ett instrument, vädjande, krängande, ropande, viskande. Hennes musik väjer inte för några känslor. Det är en stark upplevelse att se och höra Sofia. Hon kan höras på Filthy Records, ”The Need To Destroy”, ”Dream”, ”Little Delight”. Sofia är verksam i Berlin, Stockholm, Malmö.

SOFIA JERNBERG och LENE GRENAGER är något så ovanligt som en duo på röst och cello. Halsbrytande innerlig fri improvisation. Sofia har belönats som bästa jazzmusiker av Musikaliska Akademien, verksam i en rad uppmärksammade grupper, bl.a. Paavo. Lene hör till hemlandet Norges främsta improvisatörer, verksam i bl.a. Spunk. Sofia Jernberg & Lene Grenager kan höras på Olof Bright, ”Crochet”.

Onsdagen den 26 maj klockan 18.30 har vi musikerna på scen i en unik miljö i Östra Vemmerlöv.

Entré 75 kronor och för det får ni både musik och mat. Anmäl om ni vill komma, så vi vet hur mycket mat vi ska laga. Dryck till självkostnadspris.

Anmälan och kontakt: annblom@swipnet.seeller thomas.millroth@swipnet.se

Vi samarbetar med Kulturrådet, Stiftelsen Framtidens Kultur, Sparbanken Syd, Frim/Syd.

Varmt välkomna önskar Eder Olof Bright

EKSTRA: Utvidgad konsert: nu har vi fått bekräftat att vi får två speciella gäster. I gammal klassisk fri improstil kommer vi höra Mats Gustafsson tillsammans med Raymond Strid. De kommer öppna kvällen i Östra Vemmerlöv. Cool Runnings, missa inte!!