MECHANICAL SOUNDGARDEN + AD HOC I JULETID

Tisdagen den 15/12, 19:00, sharp!
Skånes scen för live- och crossoverkonst: Bragegatan 15, Malmö
Entré kr 50

MECHANICAL SOUNDGARDEN
I ett nytt samarbete mellan skulptören Jan Cardell och kompositören Ola Paulson förenas skulpturala tekniker med modernt ljudskapande och fri improvisation. Resultatet är hybriden ”Mechanica Soundgarden”. En audiovisuell upplevelse för hjärta och hjärna!

AD HOC I JULETID
Efter konserten vidtar ”Ad hoc i juletid”. Flera intressanta konstellationer med välkända och mindre välkända aktörer på den fria improvisationsscenen i Sverige och Danmark samlas för att avrunda Frim/Syd´s delikata program 2009. Anna Högberg: saxofon. Sofia Härdig: vokal, gitarr. Anders Lindsjö: gitarr. Jakob Riis: laptop. Marcelo Gabard Pazos: saxofon. Mattias Nihlén: gitarr. Ola Paulson: saxofon. Peter Henning: elektronik.

med stöd från Malmö Stad