Eugene Chadbourne + Halster

Eugene Chadbourne + Halster (USA/SVE)

– Improviserad konsert för diverse gitarrer, deras förlängningar och avarter, och möjligtvis en banjo.

Eugene Chadbourne har sedan mitten av 1970-talet utvecklat sin egensinniga hybrid av country, frijazz, punk, protestsånger, bluegrass och allmänt vanvett. Bland otaliga samarbetspartners märks bland andra: John Zorn, Violent femmes, Evan Parker, Butthole Surfers, Jello Biafra, Keijo Haino, Camper van Beethoven, Jim O´Rourke, Derek Bailey, Jimmy Carl Black, m.fl.

På detta exklusiva sverigebesök drabbar han samman med malmöförankrade gitarrtrion Halster, som består av Anders Lindsjö, Mattias Nihlén och Adam Persson, för en kollektiv improvisation i två intensiva set.

Torsdag 5 november, 19.00

Skånes scen för live- och crossoverkonst: Bragegatan 15, Malmö

Entré: 50 kronor


Med stöd från Malmö Stad